Bejelentés


Autodata / Adat, információ, tud "A legértékesebb dolog amit ismerek, az az információ"


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

<<Vissza a termékekhez

Autodata Motorkerékpár beállítási adatok

 

A Maróti Könyvkereskedés és Könyvkiadó Kft. örömmel értesíti partnereit, hogy ismét vásárolható a motorkerékpár javítás bibliája.

 

 

Az Autodata Ltd. elkészítette az Autodata Zweirad Testwerte  információs csomagot, ami lehetővé teszi, hogy minden műhely a  motorkerékpárok javításához szükséges információkhoz,  legálisan és  elérhető áron jusson hozzá.

Ára: 45 000 Ft + Áfa

Az 1985-2014 között gyártott európai, amerikai és ausztrál motorkerékpárok, robogók, quadok és cross motorok beállítási adatait tartalmazza, az alábbi komponensekre bontva. Világszerte gyártott 6800 modell és több mint 4000 javítási normaidő.

 

Típusazonosítás

Szelephézag és olajnyomás

Gyújtási rendszer és gyertyák

Karburátor/befecskendező rendszer

Akkumulátor és töltési rendszer

Gumiabroncsok

Olaj minőség / feltöltési mennyiségek

Diagnosztikai hibakódok

Emissziós értékek

Meghúzási nyomatékok

Javítási normaidő (feltöltés alatt)

 

A program az alábbi gyártók modelljeit tartalmazza

Adly Aprilia Arctic Cat Bajaj Benelli Beta BMW BSA Buell Cagiva Can-Arm CCM CFMOTO CZ Daelim Derbi Ducati ENfield Eurospeed Generic Scooters Gilera Harley-Davidson Honda Husquarna Hyosung Italjet Jawa Kawasaki Keeway KTM Kymco Laverda Malaguti MBK Morini Moto Guzzi MV Augusta MZ/MUZ Norton Peugeot PGO Piaggio Polaris Regent Rieju Sachs Suzuki SYM Triumph Victory Yamaha


 

 

MEGRENDELEM

 

 

A termék a regisztrációtól számított egy évig működik. További használatához újabb egy éves előfizetés vásárlása szükséges. A termék kizárólag angol/német/francia/spanyol/olasz nyelveken érhető el.

Az Autodata hivatalos magyarországi disztribútoraként naprakész gyári, legális gépjárműtechnikai információs adatbázisokkal várjuk a márkakereskedéseket és a független autójavítókat, hogy javítóipari tevékenységükben minden jogszabálynak (pl. „Csoportmentességi törvény”) és elvárható megrendelői feltételnek eleget tudjanak tenni.

<<Vissza a termékekhez

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!