Bejelentés


Autodata / Adat, információ, tud "A legértékesebb dolog amit ismerek, az az információ"


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Tisztelt Érdeklődő Műszaki Szakemberek!


Az Autodata a független járműjavító ipar egyik vezető technikai adatbázis forgalmazója a nemzetközi piacon. A Maróti Könyvkereskedés Kft. révén a legismertebb műszaki adatbázis Magyarországon és már 25 éve a legmegbízhatóbb adatbázis partnere a magyar független autójavító műhelyeknek és a műszaki vizsgabázisoknak is. Az Autodatánál egy új időszámítás kezdődött 2015-től, egy teljesen új innovatív termékkel.Ezzel ismét magasra tette a mércét a járműtechnikai adatszolgáltatás területén. Megújult interaktív tartalom, felhasználóbarát felület, korszerű adatstruktúra jellemzi az új szoftverünket és így minden információ 75 %-kal gyorsabban érhető el, mint előzőleg.

 

Az Autodata szakmai adatbázist valamennyi járművel foglalkozó szerelőműhely alkalmazhatja, hiszen a teljes programban levő modulok között megtalálhatóak az elektromos kapcsolási rajzok, a javítási normaidők, futómű-beállítási adatok, diagnosztikai hibakódok, probléma megoldások, tanácsok, karbantartási ütemtervek, vezérlés, motormenedzsment, kiegészítő hajtószíjak, tengelykapcsolók, PIN, a járművek emelési pontjainak pontos helye, az elektronikus beállítások, a TPMS rendszer működése, a jármű mechanikus és elektromos működtetésű berendezéseiről...stb. számtalan műszaki információ az 1963-tól gyártott járművektől kezdve napjainkig.

A program Online verziója folyamatosan frissül, így az Autodata szoftver felhasználói mindig a frissített verziót használhatják a nap 24 órájában bármikor.

Rendelje meg most az új Autodata szoftverünket, vagy érdeklődjön munkatársainktól a 1/285-6608, 06/20 463-7400 telefonszámon!

 

Maróti Könyvkereskedés és Könyvkiadó Kft.


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!